https://www.high-endrolex.com/41 Medicis Jobboard | Servicii & Oferte

SERVICIILE NOASTRE

Platforma noastră de recrutare permite

Candidaţilor
 • Posibilitatea de a răspunde anunţurilor publicate de către instituţiile de sănătate
 • Posibilitatea de a-şi face cunoscute disponibilităţile pentru a putea fi contactaţi de catre instituţile de sănătate in cautarea acestora de specialişti.
Înregistrați-va si aplicați
Instituţiilor
 • Posibilitatea de a-şi publica ofertele de muncă permiţându-le candidaţilor interesati de ai contacta
 • Posibilitatea de a consulta baza noastră de CV-uri in vederea contactării directe a candidaţilor ce corespund cerinţelor acestora
Înregistrați-va si recrutați

OFERTA NOASTRĂ DE SERVICII

Din « Spațiul Angajator », aveți posibilitatea să cumpărati pachete (credite CV și/sau credite anunțuri) care vă permit să achiziționați CV (conținând datele candidaților) și/sau să publicați anunțuri.

Pack

Anunţuri
 • 1 anunţ: 250 €
 • 3 anunţuri: 700 €
 • 5 anunţuri: 1 100 €
 • 10 anunţuri: 2 000 €
 • 20 anunţuri: 3 500 €

« Pachetele anunţuri » sunt valabile 12 luni începând cu data cumpărării . Anunţurile sunt distribuite 60 de zile, perioadă după care acestea sunt sterse de pe platformţ (cu posibilitatea republicarii). Fiecare anunţ poate fi modificat într-un timp de 24 de ore de la data publicării acestuia.

Pack

CV
 • 3 CV : 300 €
 • 5 CVs : 450 €
 • 10 CVs : 800 €
 • 20 CVs : 1 500 €
 • 50 CVs : 3 500 €

« Pachetele CV-uri »sunt valabile pe o perioadă de 12 luni incepând de la data cumpărării.

Toate prețurile sunt exprimate fără TVA

Conținut premium

Mai multă vizibilitate pentru firma dvs. și pentru ofertele de munca.

Caracteristici principale

O zonă dedicată pe prima pagină.

Anunțurile dvs. sunt afișate într-o zonă dedicată pe pagina principală a site-ului nostru.

Punere in evidența a anunțurilor dvs.

Anunțurile dvs. sunt afișate mai întâi în rezultatele căutării și au un design specific conceput pentru a le oferi o vizibilitate și mai mare.

Insigna de recrutare premium

Profilul tău „Recruiter” are o insigna premium, subliniind seriozitatea și determinarea ta față de candidați.


Pentru o perioadă limitată de timp

Beneficiați de 3 anunțuri gratuite in fiecare lună

Înregistrați-vă acum! E gratis Intrebări, nelămuriri? Contactaţi-ne

MJB este cu adevarat o inovatie in domeniul recrutarii medicale. Exista pe internet alte site-uri specializate in locuri de munca pentru cadrele medicale, dar nu propun job-uri decat intr-o singura tara, de aceea cautarile pot fi lungi si fastidioase. Utilizand MJB, am avut acces simultan la joburi din mai multe tari din Europa care faceau parte din sfera mea de interes. Cea de-a doua versiune a site-ului permite o gestiune simpla a ofertelor de munca si a candidaturilor trimise. Recomand MJB tuturor medicilor care doresc sa lucreze in strainatate!

Au sein du cabinet, nous utilisons Medicis Jobboard au quotidien. C’est un outil de sourcing complémentaire moderne et pertinent. La publication d’annonces nous permet d’attirer de nouveaux candidats et l’accès (gratuit) à la base de donnée, nous permet de trouver des profils de médecins spécialistes complets, à jour et correspondant précisément à nos besoins. La v2 de la plateforme offre un véritable bureau virtuel pour les recruteurs, qui peuvent gérer simplement leurs offres d’emplois, leur candidatures ainsi que leurs CV.

NOTA BENE

Recrutorii sunt sfatuiți să se asigure că profilurile selecționate pentru un loc de muncă sunt autorizate sa practice în țara gazdă și în ce condiții.

Pentru a descarca Conditiile generale, clicaţi aici.

Pentru o recrutare « personalizată », vă invităm să contactaţi cabinetul Medicis Consult la + 33 (0)1 45 33 03 15 sau la urmatoarea adresă de mail: recrutement@medicis-consult.com.

coque telephone redmi note 11phone case5k elf barideal of sweden handyhllephone case stores near meamazon phone casestelefoonhoesjes a32 4ggo coupon https://www.high-endrolex.com/41