BINE ATI VENIT IN GHIDUL DE UTILIZARE MEDICIS JOBBOARD - PENTRU ANGAJATORI.

Dacă sunteţi utilizator nou, această secţiune vă va oferi instrucţiuni și sfaturi practice pentru crearea și validarea contului dvs. și gestionarea spaţiului de recrutare. Dacă sunteţi familiarizat cu platforme de recrutare on-line, veţi găsi sfaturi care vă vor ajuta să optimizaţi căutarea de candidati.

Am împărţit aceasta introducere în patru secţiuni principale INREGISTRARE, PREZENTARE, PUBLICARE & CAUTARE, CONTUL MEU

Cu toate acestea, în cazul în care vă confruntaţi cu probleme de înregistrare sau de utilizare, vă rugăm să contactaţi serviciul nostru de suport: support@medicis-jobboard.com.

Clicaţi pentru a accesa diferitele etape

Pasul 1

Înscriere

ÎN PRIMUL RAND, TREBUIE SA VA CREATI CONTUL ANGAJATOR

Clicaţi pe butonul "Angajator" sau butonul "Creează-ti contul și recrutează"

Completaţi formularul de înregistrare cu adresa de e-mail și parola, selectaţi limba, introduceţi codul de securitate (captcha), bifaţi butonul pentru a accepta "Condiţiile noastre de utilizare" (care pot fi accesate clicând pe linkul corespunzator) și confirmaţi-vă înregistrarea.

Veţi primi un e-mail de confirmare care conţine un link pentru a vă crea Contul angajator pe platformă.

Dacă nu primiţi acest e-mail de confirmare în Inbox după 5 minute, vă rugăm să verificaţi dosarul spam. Dacă tot nu il găsiti, faceţi clic pe butonul "Retrimite". În cazul în care încă nu funcţionează, contactaţi serviciul suport: support@medicis-jobboard.com și vă vom activa manual contul.

Pasul 2

Prezentare

PREZENTATI-VA STRUCTURA / SOCIETATEA ȘI DATELE DVS

Profilul vă reflectă structura, completaţi-l cu grijă!

Puteţi adăuga un logo, o fotografie a structurii dvs, a echipei, etc.
Reţineţi că unele spaţii sunt obligatorii (cele marcate cu "*").
După ce aţi terminat de completat profilul, verificaţi butonul care certifică faptul că informaţiile furnizate , de exemplu, imaginile descărcate sunt adevărate și exacte.

Felicitari! Pagina Dumneavoastră de Recrutor a fost creată cu succes!

Pentru a accesa pagina dvs., trebuie doar să dati clic pe butonul "Conectare" aflat in colţul din dreapta sus a site-ului.

Pasul 3

Publicare de anunţuri și căutare de CV-uri

PUBLICARE DE ANUNȚURI ȘI CĂUTARE DE CV-URI

Publicaţi un anunţ

Din "Spaţiul Angajator", clicaţi pe butonul " Anunţ nou", și completaţi detaliile ofertei de muncă. Apoi, pur și simplu clicaţi pe "Publicare".

Candidaţii vor putea vedea anunţul dvs. și vă vor putea contacta direct.

Aveţi posibilitatea să previzualizaţi, anunţul dumneavoastră (pentru a vedea cum va fi afișat pentru candidaţi) sau să îl salvaţi ( pentru a-l publica mai târziu in rubrica "Anunţurile mele", din Spaţiul Angajator).

Căutare CV-uri

Din Spaţiul Angajator, clicaţi pe butonul "Căutare nouă" pentru a accesa baza noatră de date CV-uri și veti putea contacta direct structurile medicale înregistrate pe platforma noastră.

Selectaţi cel puţin o specialitate medicală / paramedicală sau o profesie și ţara de exerciţiu și clicaţi butonul "CAUTARE" pentru a accesa rezultatele.

Primele rezultate se potrivesc cu criteriile specificate. Apoi sunt afișate rezultatele care nu îndeplinesc toate criteriile cerute

Puteţi vizualiza și / sau salva fiecare profil de candidat

Consultaţi profilul
Clicând butonul "Consultaţi acest profil" accesaţi fișa candidatului fără coordonatele sale – ca simpla informaţie. Pentru a obţine datele complete ale candidatului și accesa integralitatea fișei si documentelor, clicaţi pe butonul "Cumpară acest CV".

Înregistraţi CV-ul
Clicând pe butonul "Înregistraţi acest CV", profilul selectat va fi salvat în contul dvs. și va fi accesibil în orice moment în rubrica "CV-urile mele", în Spaţiul Angajator.

 

Spaţiul Angajator

Tot ce trebuie să știţi despre "Spaţiul Angajatorului"

Din „Spaţiul Angajator", puteţi administra toate informaţiile legate de contul dvs, puteţi vizualiza istoricul contului dvs., publica ofertele de muncă, puteţi căuta și cumpăra credite.

DETALIILE CONTULUI DVS

Acest spaţiu rezumă numărul de credite achiziţionate, numărul de credite utilizate, numărul rămas de credite, etc.

IDENTIFICARE

Aici puteţi vedea adresa de e-mail folosită la crearea contului dvs. și schimba parola.

PARAMETRI CONTULUI

Puteţi activa / dezactiva Newletter-ul nostru săptămânal (în fiecare vineri de la ora 16:00) care vă informează despre cele mai recente candidaturi care corespund anunţului (rilor) dvs.

INFORMATIILE CONTULUI

Sunt afișate în această rubrică toate informaţiile cu privire la structura sau compania dumneavoastră. Puteţi edita aceste informaţii, clicând pe butonul "MODIFICATI" din partea de jos a paginii. La fiecare schimbare, vă rugăm să verificaţi butonul care certifică faptul că informaţiile furnizate sunt adevărate și sincere.

ANUNȚURI - ANUNȚURILE MELE

Veţi găsi în această rubrică o listă cu toate mesajele. Puteţi vizualiza, modifica (în termen de 24 de ore de la publicare) sau să le ștergeţi, clicând pe pictogramele corespunzătoare. De asemenea, puteţi publica sau "anula". Puteţi vedea în cele din urmă numărul de candidaţi solicitanţi pentru fiecare cautare (click pe acest numărul pentru a vizualiza CV-urile candidaţilor).

ANUNȚURI - ANUNȚ NOU

Aici puteţi crea și publica anunţurile.

ANUNȚURI - Candidaturi

Aici veţi găsi toate candidaturile care se potrivesc anunţurilor dvs. Puteţi clica pe titlul anunţului pentru a-l afișa.Clicaţi pe numărul plasat lângă fiecare anunţ pentru a afișa candidaturile. Clicaţi pe fiecare candidat pentru a-i afișa fișa .

CV - CV-URILE MELE

Aici sunt listate toate CV-uri au fost citite, înregistrate sau achiziţionate.
Faceţi clic pe specialitate / profesie pentru a afișa fișa corespunzătoare.

CV – CĂUTARE NOUĂ

Puteţi căuta in baza noastră de date CV-urile care vă interesează. Rezultatele sunt afișate în funcţie de numărul de criterii corespunzatoare căutarii dvs. Primele rezultate sunt întotdeauna cele care răspund la cât mai multe dintre criteriile de căutare.

Motorul de căutare functionează pe trei niveluri de criterii:
- Principalul criteriu este specialitatea / profesia: rezultatele afișate corespund acestui criteriu, chiar dacă celelalte criterii nu îndeplinesc exact cele pe care le-aţi indicat.
- Al doilea criteriu este ţara de practică: în plus de specialitate / profesie, primele rezultate îndeplinesc toate aceste criterii.
- Următoarele rezultate se potrivesc candidaţilor din specialitatea aleasă, dar care nu îndeplinesc celelalte criterii alese (rezultatele care satisfac cel mai mare număr de criterii, sunt afișate mai întâi).

CREDITE - CV-URI

Această pagină vă permite să cumpăraţi credite CV-uri, care vă vor folosi pentru a accesa profilurile complete ale candidaţilor care va interesează si datele lor de contact.
Puteţi cumpara pachete de 3, 5, 10, 20 sau 50 de credite (1 credit = 1 CV).
Puteţi plăti în siguranţă, prin carte de credit, PayPal sau transfer bancar. În cazul plăţii prin card de credit sau PayPal, creditele vor fi adăugate imediat în contul dumneavoastră. În caz de plată prin transfer bancar, creditele vor fi adăugate în contul tău la primirea plăţii (de obicei una sau două zile după data cumpărării).
Creditele sunt valabile pentru o perioadă de 12 luni de la data achiziţiei indicate pe factură.

Credite - ANUNȚURI

Această pagină vă permite să cumpăraţi credite Anunţuri care vă vor folosi pentru a publica ofertele dumneavoastră de muncă.
Anunţurile sunt publicate pentru o perioadă de 60 de zile. La sfârșitul acestei perioade, ele nu mai pot fi consultate pe platformă. Dar ele rămân accesibile din "Spaţiul angajator", astfel încât să puteţi, dacă este necesar, republica. Ele pot fi modificate pe parcursul celor 24 ore de la publicarea lor.

FACTURI

Aici puteţi vizualiza, descărca și imprima facturile

BONURI DE COMANDĂ

Aici puteţi vizualiza, descărca și imprima bonurile de cumpărare.

JURNAL DE ACTIVITATE

Pe această pagină, puteţi vedea toate acţiunile dvs pe platformă (conexiunile, modificările contului dvs. , achiziţiile de credit, publicări de anunţuri, etc.