https://www.high-endrolex.com/41 Medicis Jobboard | Parteneri

HAMAP-Humanitaire

HAMAP-Humanitaire este o organizație non guvernamentală, fondată in anul 1999, cu scop de ajutor umanitar și asistență. Actiunile HAMAP-Humanitaire sunt pe termen lung, durabile, ajutând dezvoltarea și susținerea populațiilor în reusita proiectelor lor.

http://www.hamap.org

Fédération des Villes Moyenne (FMV) :

Asociație regrupand primarii orașelor mici si mijolociii (populație între 20 000 și 100 000 de locuitori), precum și președinții gruparilor de comune continand un oraș mediu, FMV se află în centrul problematicii de sănăte regională. Ea susține Medicis Jobboard în identificarea nevoilor de fortă medicala pe teritoriul francez.

http://www.villesmoyennes.asso.fr/

Jobijoba

Actor major în recrutarea generalista pe internet, Jobijoba regrupeaza anunturi din câteva sute de site-uri de locuri de muncă. Transmite inclusiv ofertele de muncă publicate pe Medicis Jobboard pentru a le asigura o vizibilitate sporită.

https://www.jobijoba.com/

AidEmploi

Anuar generalist al ocupării forței de muncă, AidEmploi oferă un clasament al anunțurilor bazat pe popularitatea site-urilor. AidEmploi clasează anunturile publicate pe Medicis Jobboard și extinde distribuția lor.

http://www.aidemploi.com/

HireScores.com

HireScores.com este o comunitate on-line unică, o adevărată sursă de informații pentru agențiile de recrutare și un anuar care conține tot felul de informații legate de piața muncii și de recrutare, reunind candidați (locuri de muncă, interimari , freelanceri, antreprenori) și angajatori (RH, manageri și antreprenori), recrutori și alți specialiști din industria de recrutare (agenții de recrutare, consultanți, headhunters).

http://www.hirescores.com

OnRec

Online Recruitment are ca scop sustinerea profesionistilor din domeniul HR, angajatorii și solicitanții de locuri de muncă pentru a găsi cele mai bune resurse disponibile pe Internet. Acesta oferă trei baze de date care conțin informații valoroase despre locuri de muncă, agenții de recrutare și de resurse umane, precum și date utile solicitanților de locuri de muncă.

http://www.onrec.com

Joboolo

Joboolo este un motor de căutare pentru locuri de muncă în Franța și în peste 50 de țări . Joboolo facilitează căutarea de locuri de muncă sau stagii regrupând într-un singur site toate anunțurile pentru locurile de muncă care apar în fiecare zi în Franța și în străinătate.

http://joboolo.com

Jooble

Locuri de muncă în România Jooble este un site unic, unde puteţi găsi locuri de muncă pe Internet.

http://jooble.org

Les Maisons Medicis

www.lesmaisonsmedicis.com
https://www.high-endrolex.com/41