https://www.high-endrolex.com/41 Medicis Jobboard | Despre noi

Concepută în conformitate cu Directiva europeană CE-36-2005 pentru a oferi un răspuns relevant si eficient legat de dificultățile demografice medicale în Europa, Medicis Jobboard are ca scop să permită profesioniștilor din domeniul sănătății (medici, personal paramedical, administrativ și tehnic) și pentru cei care au nevoie de ea (spitale, clinici, servicii de preventie, autorități locale, ONG-uri, agenții de resurse umane, etc.) din toata Europa, de a se întâlni în mod liber printr-un serviciu de oferte de muncă și de furnizare de CV-uri.

Angajatorii dispun de un birou virtual care le permite să publice și să gestioneze ofertele de muncă (anunturile), precum și cererile primite pentru aceste oferte și sunt pot cauta in baza noastră de date de CV-uri.
Candidații dispun de asemenea de un spatiu personal unde pot consulta ofertele de muncă, gestiona aplicațiile și a avea acces la slide-uri de prezentare a instituțiilor.

Concepută în 2012 de către un medic, un expert in domeniul sanitar, un director de spital și o specialistă in recrutare medicală, Medicis Jobboard este prima plataformă web europeană specializată in recrutare medicală.
https://www.high-endrolex.com/41